HCA

Sælg bolig

Med H.C. Andersens boligadvokat kan du Overlade hele  salgsprocessen til os

At sælge bolig kan være omfattende. Men dyrt behøver det ikke at være. H.C. Andersens Boligadvokat hjælper dig, når du skal sælge din bolig. Vi sørger for, at du overholder alle krav, når du sælger din bolig.

Vi sørger for at lave en digital tinglysning, udarbejder købsaftalen, samt indhenter de nødvendige dokumenter til at afslutte handlen.

Herunder får du generel rådgivning om, hvad du skal være OBS på, når du sælger din bolig.

Med eller uden ejendomsmægler?

Mange vælger selv at sælge deres bolig, da der i dag er mange hjemmesider, hvor du billigt kan slå din bolig op. Herunder tager en ejendomsmægler mange penge for salg af din bolig, som du selv kan stå for.

Igennem H.C. Andersens Boligadvokat får du en god pris på at sælge din ejendom, så du er sikker på, at alle dokumenter er som de skal være.

Sælg bolig – ejerbolig

Når du sælger din ejerbolig, udarbejder vi en købsaftale og sørger for at indhente alle relevante dokumenter, som du skal give til køber.

Du skal enten have en ejendomsmægler eller boligadvokat ind over dit salg, så du får styr på alle dokumenter. Vi er langt billigere end ejendomsmæglere, da vi kun tager penge for at få styr på dine dokumenter, og du selv står for at sælge din bolig.

Ofte kan du spare mellem 30-60.000 kr. ved at benytte os i stedet for en ejendomsmægler. Alt efter hvilken ejendomsmægler du benytter.

Sælg bolig – andelsbolig

Når du sælger en andelsbolig, foregår det meget på samme måde som ved ejerbolig. Køber skal stadig have en købsaftale, så køber præcis ved, hvad aftalen indeholder.

Ved andelsbolig er der udover en række dokumenter, som gør sig gældende for hele andelsforeningen, som køber også har krav på. F.eks. hvor meget gæld andelsforeningen har. Med en ejerbolig vil det være dig selv, som har denne gæld.

Vi hjælper dig med at få styr på disse dokumenter, så du hurtigt kan få solgt din andelsbolig. Vi har fuldstændig styr på, hvilke dokumenter køber skal og vil se, når de skal købe din andelsbolig.

Ved hjælp af os får du hurtigere et salg, da vi har styr på hele processen.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du skal til at sælge din andelsbolig eller ejerbolig, er du velkommen til at kontakte os, så sender vi et uforpligtende tilbud. På den måde ved du præcis, hvad det vil koste at sælge din bolig ved hjælp af os.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at sælge din bolig.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud