HCA

OM H.C. ANDERSENS BOLIGADVOKAT

Vi gør din bolighandel til en god historie

H.C. Andersens Boligadvokat er dit autoriserede advokatfirma i særklasse. Kvaliteten af vores arbejde er enestående, ligeså vel som at vores service er eventyrlig. Det er takket være vores suveræne service, at vi er blevet en del af H. C. Andersen Koncernen A/S.

Hos H. C. Andersens Boligadvokat får du danske jurister af den gamle skole. H. C. Andersen-navnet er traditionelt, trygt og troværdigt. Og med en boligadvokat, som er en del af H. C. Andersen-konceptet, får du en boligadvokat, du vil fortælle andre om.

Som en del af H. C. Andersen-koncernen er vi også stolte af at kunne tilbyde en pris, der er til at forstå. En pris, der er lige ud af landevejen – ligesom i eventyrene.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi har gjort en dyd ud af, at alle henvendelser til os er 100% gratis og uforpligtende. Så uanset hvilke tanker du har gjort dig om dit byggeprojekt, giver vi altid et 100% gratis og uforpligtende tilbud. Det er ikke blot vores slogan, men også vores inderlige løfte til dig. Hos H. C. Andersens Boligadvokat er vi din samarbejdspartner i en sikker bolighandel. 

Som uddannede jurister har vi stor erfaring med ejendomshandler. Uanset hvor lille eller stor en opgave du måtte have, eller om du kommer som privat- eller erhvervsperson, er det altafgørende for os, at du får en helt eventyrlig oplevelse.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud