HCA

Køb bolig

boligadvokat

Få dig en boligadvokat inden du køber bolig

Hos H.C. Andersens Boligadvokat hjælper vi dig med at gennemgå alle dokumenter, når du skal købe bolig. Ofte er der en række juridiske begreber, som er svære at forstå, når man ikke arbejder med jura til daglig.Som køber er vi din boligrådgiver, så du er sikker på, at der er styr på alle dokumenter, når du skal købe din bolig.

Du har brug for en boligadvokat og ikke en ejendomsmægler når du køber bolig

En ejendomsmægler er til for sælgeren og ikke for dig. Det er sælger, som vælger ejendomsmægler, når sælger sætter boligen til salg. Ejendomsmæglere tjener kun penge, når boligen bliver solgt.

Derfor er der ingen tvivl om, at ejendomsmægler er på sælgers side, og gerne vil have boligen solgt. Det er grunden til, at vi anbefaler, at du bruger os som boligrådgiver, så du er sikker på, at der er styr på alle dokumenter, når du køber bolig.

Det hjælper en boligadvokat dig med

Når du køber bolig, oplever du en række dokumenter, som du selv skal have styr på. Ejendomsmægleren vil prøve at forklare disse dokumenter, men da ejendomsmægler er på sælgers side, er du meget udsat som køber.

En boligadvokat hjælper dig med at forstå alle dokumenter og finde ud af, om der er styr på dem alle sammen. Hvis vi finder fejl eller uoverensstemmelse i dokumenter, sender vi dokumenterne tilbage til sælger. Det er vigtigt at forstå, at så længe du ikke har skrevet under på noget, har du ret til at ændre vilkårene i kontrakten.

Få køberrådgivning

Udover at vi hjælper dig med at forstå og få styr på alle købsdokumenter, giver vi også rådgivning. Som køber har du ofte en række spørgsmål, som du ikke ved, hvordan du skal formulere til sælger.

Hos H.C. Andersens Boligadvokat hjælper vi dig med køberrådgivning, og du kan stille alle de spørgsmål til os, som du ønsker.

Det giver ro i sindet at kunne stille alle de spørgsmål, som du må have. Vores mission er, at du går ind til dit nye boligkøb med fuldstændig forståelse for, hvad du går ind til.

På den måde risikerer du ikke at få nogle ubehagelige overraskelser, når du køber din nye bolig.

køb bolig – andelsbolig

Siden finanskrisen har andelsboliger fyldt meget i den offentlige debat, hvor mange ikke ved, om de skal investere i dem eller ej.

Som Boligadvokat gennemgår vi alle andelsdokumenter for dig og foreningens økonomi. Andelsboliger kan være billige og en god investering, hvis du finder en andelsbolig til en god pris. Men det kræver, at foreningen har en god økonomi.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du skal til at købe bolig eller hvis du allerede har fundet en bolig, som du gerne vil købe, er du velkommen til at kontakte os og få et tilbud. På den måde ved du, hvad det koster for dig at få god køberrådgivning.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud