FAQ

I vores FAQ kan du få svar på de spørgsmål, vores kunder ofte stiller os.
Er der mere, du har brug for at vide, er du meget velkommen til at kontakte os!

generelt

Vi udfører gerne arbejde i hele Danmark. Bor du i indre København (Kbh K., N., NV, S, V og Ø) er kørsel ud til dig inkluderet i prisen for projektet. For øvrige adresser bliver transportudgift indregnet i projektets pris. H.C. Andersen Koncernen er en bæredygtighed virksomhed, der ønsker at minimere klimabelastningen. Vores firmabiler er nøje udvalgt efter brændstoføkonomi, og af vores kørselsudgift går en vis procentdel til at klimakompensere. 

Indhent et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular, så kan du danne dig et overblik over hvad udgifterne for at udføre arbejde på din adresse bliver. 

Hvis man bor uden for områderne Kbh. K., V., Ø., N. samt NV, så betaler man for kørsel fra vort kontor i Sølvgade eller på Vallensbækvej.

Ja, det gør vi. Og vi går meget op i bæredygtighed. Vi har fået lagt en bæredygtig profil af vækstkonsulenterne fra Væksthuset Rosendal & Co A/S, og vi går meget op i at vores samarbejdspartnere også har en bæredygtig profil.

Du finder H. C. Andersen-koncernen centralt i København. Vi har adresse på Sølvgade 102, et stenkast fra Fredensbro. Se vores kontaktside for et interaktivt kort over vores beliggenhed.

Ja. Vi har selvfølgelig en erhvervsforsikring, der dækker enhver skade eller bortkomst af dine ejendele imens vi udfører arbejde for dig. Ønsker du at vide præcist hvordan du er dækket ind, så send os en mail på: kr@hc-a.dk

Ja, det kan man naturligvis godt, både som privatkunde og erhvervskunde.

Salg af bolig

Du bør vælge H. C. Andersens Boligadvokat, hvis du ønsker at få din bolig solgt på den bedst mulige måde – og til det mindst tænkelige salær. Hvis du selv kan stå for selve salget, kan en boligadvokat afslutte handlen ved at tage sig af det juridiske for dig og køber.  Derved undgår du en dyr udgift til en ejendomsmægler.

Ja, til en vis grad. Vi bistår gerne med det praktiske i at lave en god salgsopstilling, få fundet plantegninger og så fremdeles – men alle fremvisninger, køberkontakt osv. skal gå til dig. Hos H. C. Andersens Boligadvokat mener vi, at du er den bedste til at sælge den bolig, du selv har boet i. Det er derudover også det mest økonomiske  🙂

De to arbejdstitler er vidt forskellige. En boligadvokat er en advokat, der har specialiseret sig i salg og køb af ejendomme. Derfor kan man sige, at en boligadvokat har styr på det specifikt juridiske, hvorimod en ejendomsmægler typisk beskæftiger sig mere med salg og markedsføring af boligen.

Køb af bolig

Det gør vi helt bestemt! Faktisk er det noget af det, som H. C. Andersens Boligadvokat er bedst til. Som et troværdigt og veletableret firma kan du trygt regne med, at vi fører dig uvildigt og professionelt gennem din bolighandel.

Det gør vi naturligvis. Specielt med andelsboliger er der en del papirer at holde styr på, og det er vigtigt at kende til andelsforeningens økonomi. Vælger du H. C. Andersens Boligadvokat til dit andelskøb, kan du være sikker på at blive orienteret om alle forhold. Vi råder dig bedst muligt, så du får den bedste købsoplevelse.

Vores pris afhænger altid af den konkrete sag, men kontakt os for et uforpligtende tilbud – så ved du præcis, hvilken pris du kan forvente.

Det er desværre ofte rigtigt. En ejendomsmægler er beskikket af sælger til at sælge boligen – og derfor er de ikke altid lige upartiske. Men en boligadvokat tager sig kun af det juridiske, og derfor kan du være sikker på at du ikke bliver vildledt af os. Derudover er salæret til en boligadvokat langt billigere end en ejendomsmægler.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud